Frient Smart sensor • 94432

Frient - Smart Water Leak Detector

fra Frient Frient sikkerhet
Se/Still ett spørsmål ()
  • Fungerer med

    Virker med Homey Virker med Homey Bridge Virker med EVA Smart

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • Brukerveiledning
Water Leak Detector – No more drip drip
Plasser en frient Water Leak Detector på gulvet der det er fare for lekkasjer eller oversvømmelse, slik at det ikke er tvil når den oppdager vann. Den Zigbee-baserte lekkasjesensoren advarer deg med en høy lyd og sender deg et varsel på telefonen. Slipp bekymringene og vær trygg på at din frient alltid passer på hjemmet ditt – selv når du ikke er der.

Montering

Water Leak Detector er batteridrevet og enkel å installere.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”