Frient Smart sensor • 94433

Frient - Smart Water Leak Detector Probe

fra Frient Frient sikkerhet
Se/Still ett spørsmål ()
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
 • Oppdager skjulte lekkasjer
 • Forebygging av vannlekkasjeskader
 • 90 cm kabellengde
 • Les mer...
 • Fungerer med

  Virker med EVA Smart

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

   • Brukerveiledning
Water Leak Detector Probe - Oppdag skjulte lekkasjer
Oppgrader din frient Water Leak Detector med en sonde.

Funksjonalitet

Water Leak Detector Probe er en effektiv forlengelse til din eksisterende Frient Water Leak Detector. Den fungerer som en hjelpende hånd, dedikert til å oppdage skjulte lekkasjer. Vær oppmerksom på at denne sonden ikke kan fungere selvstendig. Mens sonden tar seg av å finne skjulte lekkasjer, er Frient Water Leak Detector ansvarlig for kommunikasjonen med huben og deg.

Bruksområde

Water Leak Detector Probe er designet for å oppdage vann på steder som er vanskelige å nå. Den gir ekstra sikkerhet der det er behov for det mest. Ideell for rom som kjøkken eller steder med hyppig vannbruk. Den kan integreres i et omfattende smarthjem-økosystem for optimal ytelse.

Montering

Installer Frient Water Leak Detector Probe enkelt for å forsterke beskyttelsen mot potensielle vannskader. For å komme i gang, last ned Frient-appen fra App Store eller Google Play, og følg trinnene for å integrere og optimalisere din lekkasjedetektor.

Med Frient Water Leak Detector Probe vil du alltid være et skritt foran vannlekkasjene som prøver å gjemme seg for deg.
*krever Frient Water Leak Detector

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”