Frient Smart adgangskontroll • 94428

Frient - Smart Intelligent Keypad

fra Frient Frient sikkerhet
Se/Still ett spørsmål ()
  • Fungerer med

    Virker med Homey Virker med Homey Bridge Virker med EVA Smart

    Del av Smarthusløsning

Frient - Smart Intelligent Keypad er et Zigbee-basert tastatur som inneholder en tagleser. Dette gir mulighet for deg å aktivere og deaktivere et alarmsystem som bruker en pinkode og / eller en RFID-kode. I tillegg kan tilgangsdata oppdateres eksternt via en gateway for å lette tilgangskontrollen.

Funksjonalitet

Frient Keypad er utstyrt med RFID-tagleser og er batteridrevet. RFID bruker bare energi når det trengs.

Tastaturet inneholder en sensor som oppdager når en person er innen driftsavstand, noe som aktiverer RFID og får tastaturet til å lyse opp i mørket. Dette sparer energi og gir lengre batterilevetid.

Frient Keypad inneholder en sabotasjebryter, noe som gjør det passende for alarmsystemer. Inneholder også en programmerbar summer for indikasjon av inngang, avkjørsel, alarmer, eller andre indikasjoner som trengs i løsningen din. Røde, grønne og gule LED-er er tilgjengelige for indikasjoner på alarmer, etc. Enheten har 16 knapper som du kan designe for å passe til din løsning.

Montering

Tastaturet kan monteres på veggen med skruer eller dobbeltsidig tape.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”