Frient Smart sensor • 94436

Frient - Smart HAN Sensor

fra Frient Frient sikkerhet
Se/Still ett spørsmål ()
  • Fungerer med

    Virker med Homey Virker med Homey Bridge Virker med EVA Smart

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • Brukerveiledning
Denne enheten kobler strømmåleren din til smarthjemmet ditt sånn at du kan se forbruket i sanntid.

Frient EMI HAN Sensor er en enhet som kobles til strømmåleren for å gi sanntidsinformasjon om strømforbruket. Det lar deg overvåke ditt elektriske forbruk i real-tid og gir deg muligheten til å optimalisere ditt energiforbruk og redusere kostnadene. EMI HAN Sensor er enkel å installere og konfigurere

Funksjonalitet

Reduser strømforbruket ditt

Bli energibevisst med ekstern måleravlesning fra EMI Norwegian HAN og følg med på det totale strømforbruket ditt og identifiser når det er høyt. Dette hjelper deg med å vite når forbruket topper og indikerer hvor du kan begynne å spare strøm og penger samtidig som du hjelper miljøet.
Kompatibel med målere som følger HAN-standarde EMI Norwegian HAN er kompatibel med alle målere som følger HAN-standarden hvis disse 2 forholdene er oppfylt:

1. Strømmåleren er oppdatert til nyeste protokoll.
2. Energileverandøren har åpnet tilgangen til HAN-porten på måleren.

Montering

Monter EMI Norwegian HAN på en norsk strømmåler med et kompatibelt HAN-grensesnitt og begynn å følge med på forbruket ditt – uansett hvor du er. Du kan installere den selv, og måleren vil begynne å kommunisere trådløst

Forbehold

HUB KREVES: Denne Zigbee frient trenger en portal for å kunne kobles til ditt smart hjem. EMI Norwegian HAN er kompatibel med Homey, Futurehome, og Eva Smarthus. Ikke alle funksjoner fungerer med alle portaler.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”