Fresh Avtrekksvifter
4910646

Fresh Intellivent Sky Baderomsvifte

fra Fresh
Fresh Intellivent Sky Baderomsvifte
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Kapslingsgrad IP44
Beskyttelsesklasse II
Dobbeltisolert og skal ikke tilkobles jording
Kommunikasjon Bluetooth
Fjernstyres med App
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
4910646

2 999,-

2 399,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Intellivent SKY baderomsvifte har høyere ytelse og samme lave støynivå som tidligere Intellivent-modeller. Det har også en ny, smart verdensunik funksjon, en luktsensor som starter når sterk lukt oppstår i rommet hvor viften er montert. Sammen med sin overlegene trykkevne og avansert fuktstyring er viften optimalisert for å skape et sunt og komfortabelt baderomsklima.

Funksjonalitet

Den unike luktsensoren oppdager sterke lukter, viften vil øke hastigheten og fjerner raskt lukten slik at luften hele tiden føles frisk. Med sin overlegene trykkevne kan viften håndtere lange kanaler og bend uten å gå på kompromiss med kapasitet. Med helautomatisk fuktstyring starter viften automatisk når den oppdager forhøyet luftfuktighet. Når fuktigheten øker i rommet, øker viften hastigheten slik at klimaet på badet forblir behagelig.

Bruksområde

Selv om Intellivent SKY er utstyrt med en ny og mye kraftigere motor enn noen annen forgjenger, er viften nesten lydløs. En annen smart funksjon med Intellivent SKY er lyssensoren. Når du går inn i rommet, registrerer viften dette og starter. Sammen med utluftingsprogrammet som starter når viften har vært inaktiv i 26 timer gjør dette viften helt selvtenkende. Derfor passer viften perfekt på alle områder som er utsatt for fuktighet og lukt. Perfekt for bad, kjeller eller i feriehus.

Et intuitivt og unikt panel aktiveres når du trykker på av/på-knappen. Her kan du enkelt kontrollere viftens viktigste funksjoner. Når du er ferdig, slukkes panelet og blir nesten usynlig igjen. Det er også enkelt å gå tilbake til viftens fabrikkinnstillinger ved hjelp av et trykk. Med vår Bluetooth-App Fresh Ventilation kan du tilpasse en rekke funksjoner som passer akkurat dine forhold. Praktisk når viften er montert i taket, og du har problemer med å nå touchpanelet.

Montering

Enkel og smidig installasjon takket være hurtigkobling av kablene. Når du trenger å rengjøre viften, tar du med et enkelt håndgrep ut viftehjulet. Viften er godkjent for både tak og veggmontering.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”