Philip Hauge Støpsel/plugg flatstift
1561327

FPN 340 PLUGG

fra Philip Hauge
FPN 340 PLUGG
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
HAUGE plugg 340, i termoplastisk polyester.

Teknisk beskrivelse

Flatstift 40A, 3P+J,

Montering

Ved montasje 'brekkes' pluggen i to, og sammen med at strekkavlaster svinges til side, dette gir god plass for montasje. Strekkavlaster tilpasses alle aktuelle kabeldiametre. Tilkobling skjer ved heiseklemmer. Membrannippel for tetning rundt kabel. Berøringssikker innsats (IP20)

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”