Elko Fotocelle
1478182

Fotocelle FC16A Sort

fra Elko
4,8 av 5 ()
Fotocelle FC16A Sort
Spenning 230V Kapslingsgrad IP44 Bruksområde Utendørs Belastning (A) 16
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 879,-

1478182
703,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Sort fotocelle FC16A IP44 har mekanisk følsomhetsjustering i lokket, lysdiode som indikerer på/av og testknapp.

Teknisk beskrivelse

Konstruksjonen gjør at sprutsikkerhet opprettholdes uten bruk av nipler og pakninger ved kabelinnføring. Maks last er 16A. Fotocellen har vanlige svekkinger for rørinnføring i bakplate. Reguleringsområde på Ca. 3-400 lux.

Funksjonalitet

Innebygget testknapp og signallampe. Testen har 30 sekunders forsinkelse så det er tid til å forlate installasjonsstedet for å kontrollere funksjonen. Innebygget transientbeskyttelse på bryteråpning.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”