Fibaro Aktuator • 4512452

FIBARO RGBW Controller 2

 • Fungerer med

  Virker med Homey Virker med Homey Bridge

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

   • Brukerveiledning
   • Manual
Fortryll huset ditt med RGBW Controller 2. En liten kube som lar deg tilpasse lysenes farger i huset ditt. Hvis du ønsker å skape et klima for arbeid, konsetrasjon eller et øyeblikk med avslapping, benytt deg av applikasjonen på telefonen eller si høyt en kommando, så skal lyset på rommet fort tilpasse seg dine behov.

Funksjonalitet

Dine følelser og behov endrer seg, og takket være RGBW skal du kunne tilpasse farger i ditt hus etter dem, så bli en kunster eller trollmann og lag egne fargekombinasjoner. Velg farger som du liker, sett dem i riktig rekkefølge og lek med deres sjattering, slik skal du lage verden du drømmer om.Omgi deg med en stemningsfull skumring når du setter deg ned med familien for å se på en spennende film. Få varme pasteller på badet for å gjøre det til et hjemmespa. Slipp kosmisk blåfarge inn i barnerommet slik at hver kveld blir et eventyr for barn. Du kan også velge ferdig belysning som etterligner farger på en stormfull natt, kvelden rundt bålet eller øyeblikket under nordlyset.

I dagslyset føler vi oss best og mest naturlig. Takket være RGBW Controller 2 skal du kunne justere lysets temperatur slik at både arbeid og læring hjemme foregår i lysere – og dermed sunnere atmosfære. Plikter blir da ikke bare hyggeligere men skal også gi bedre resultater.

Ved å koble RGBW Controller 2 til FIBARO-systemet kan du synkronisere den med alarmsystemet. På den måten, når det dukker opp en trussel – f.eks. brann eller innbrudd, blir du varslet umiddelbart ved hjelp av den valgte belysningen.

Ved hjelp av RGBW vet du alltid hvor mye energi huset ditt har brukt. Det er viktig informasjon fordi takket være den skal du kunne styre lyset slik at du kan minske energikostnader.

Bruksområde

Du trenger ikke mye for å fylle rommet rundt deg med nye farger. Alt du trenger er en applikasjon på telefonen din, og fargene begynner å endres som om du bor i et magisk hus.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”