FIBARO Flood Sensor
4512447

Fibaro Lekkasjesensor

fra Fibaro
Fibaro Lekkasjesensor
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon Z-Wave Plus/500 Series/Gen5
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

4512447

549,-

439,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

OpenZwave Athom Homey Fibaro Home Center 2/Lite (4.090) Home Seer (3.0.0.297)
Fibaro Flood Sensor er en Z-Wave kompatibel vann- og temperatursensor. Sensoren har innebygd LED indikator og lydalarm. Den er også utstyrt med en to-veis sabotasjebeskyttelse som oppdager bevegelse eller endring plassering. Sensoren har en innebygd nettverksområdetester og kan oppdateres automatisk. Sensoren oppdager umiddelbart lekkasjer og vann ved hjelp av sine gullbelagte prober. Disse unike ultrasensitive probene gjør at sensoren også kan oppdage fukt på ujevne underlag.

Den har innebygd gyro som gjør at den kan si ifra hvis den vipper mer enn 15 grader, som kan bety at det er vannlekkasje eller tyveri. Med sin innebygde temperatursensor kan den brukes i kombinasjon med varmekabler, eller den kan sende alarm hvis temperaturen i rommet øker raskt og det er fare for brann. Den har også en innebygd sirene som vil varsle hvis en av disse hendelsene inntreffer.

Funksjonalitet

Multi-funksjonell

FIBARO Flood Sensor er mye mer enn bare en lekkasensor. Dens design kombinerer flere nyttige funksjoner som sikrer sikkerhet og brukervennlighet.

Smarte varsler

Systemet vil umiddelbart informere deg om eventuelle oppdagede lekkasjer eller forsøk på å manipulere ved å sende et varsel til smarttelefonen din.

Alltid årvåken

Dimensjonene til FIBARO Flood Sensor muliggjør praktisk plassering nesten hvor som helst. Hvis du foretrekker å holde sensoren skjult, kan du holde huset trygt og enheten usynlig på samme tid.

Bruksområde

Sensoren drives av et batteri eller strømadapter (12/24 VDC).

Montering

Fibaro Flood Sensor drives av batteri som har en levetid på ca 2,5 år. Den gir melding når batteriet må skiftes. Unikt, flytende design. Reagerer på lekkasje, oversvømmelse eller brann. Batteri eller nettdrift. Kommuniserer via Z-Wave nettverket eller trådbasert alarmsystem. Trådløs softwareoppdatering.

Illustrasjon/video

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”