Fibaro Dimmer 2
4512380

Fibaro Dimmer 2 250W FGD-212

fra Fibaro
5,0 av 5 ()
Fibaro Dimmer 2 250W FGD-212
Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Fjernstyres med App Kommunikasjon Z-Wave Plus/500 Series/Gen5
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur

kr. 475,-

Kampanje -4%

4512380
380,- eks. mva. Ordinærpris 495,-Pris per 1 Stykk
-+
Førpris 3.11.2019 485,-Tilbudet varer til og med 17.11.2019

Fungerer med


Trådløs dimmer med toveiskommunikasjon som virker på de fleste typer lyskilder.


Teknisk beskrivelse

Kan dimme: Lysstoffrør, 230V~ halogen, 12V~ halogen, Dimbar LED (fasesnitt/faseavsnitt - leading edge/trailing edge). Sammen med lysstoffrør eller omformere av gammel type vil bare på/av-funksjon være mulig.

Kan ikke brukes sammen med blandede lyskilder.

Protokoll: Z-Wave. Belastning: 25-250W. LxBxH: 42x36x15 mm.

Funksjonalitet

Kan dimmes manuelt eller med App.

Montering

• Fibaro universal dimmer monteres bak en eksisterende lysbryter slik at du får trådløs styring av lysene med dimmefunksjon.

• Kan kobles til kabler med to eller tre ledere.

• Universal dimmeren kan slå på/av samt dimme den tilkoblede lyskilden enten trådløst eller via veggbryteren.

• Føler automatisk tilkoblet enhet, slås av automatisk ved overbelastning og har myk startfunksjon.

Forbehold

Det har blitt utført en test, over lang tid, med Fibaro 2 dimmer koblet opp mot Unilamp sine downlights.
Denne testen viste et godt resultat, med meget god kompatibilitet mellom Unilamp og Fibaro. Det som derimot ikke kom frem i denne testen, var at Unilamp sine LED drivere ble unormalt varme, når downlight og driver ble plassert rett i isolasjon, uten noen form for luftrom rundt. Dette har først kommet fram i senere tester.

Ved og ikke bruke kasser med denne kombinasjonen, vil dette sannsynligvis ha en svært negativ effekt på LED driverens levetid. Det anbefales derfor at det alltid brukes downlightkasser i kombinasjon med Unilamp downlight og Fibaro.

Det understrekes at så lenge det brukes downlightkasser, så er downlightene fra Unilamp og fibaro dimmer 2, 100% kompatible

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”