Elko Veggboks tilbehør • 1223809

Festebrakett 70/95/120mm Elko Flexi+

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Produktblad
   • Brukerveiledning
Festebrakett for Flexi+ bokser. Boksen med brakett må festes før veggen lukkes med plate på begge sider. Festebrakettene kan benyttes på alle boksene i Flexi+ serien

Teknisk beskrivelse

Festebrakett for 70 / 95 / 120 mm tykkelse - sammenbyggbar.

Sertifisert: NEMKO SEMKO FIMKO. Glødetråd test > 850 ºC

Bruksområde

Festebrakettene kan benyttes på alle boksene i Flexi+ serien

Montering

Festebraketten sneppes enkelt til boksens bakside, de er sammen byggbare for å kunne benyttes i forskjellige veggtykkelser og det er montert dobbelsidig tape på platesiden slik at de er enkle å feste mellom gipsplatene. Boksen med brakett må festes før veggen lukkes med plate på begge sider.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”