EZVIZ WiFi kamera – sikring av hjemmet

EZVIZ WiFi kamera
 • EZVIZ produserer en rekke innovative WiFi kamera for både ute- og innendørsbruk av høy kvalitet. Kameraene fungerer som tradisjonelle overvåkningskameraer, men de kommer også med funksjoner som toveis tale. Det gjør det mulig å se hva som skjer hjemme, eller på hytta, rett på telefonen og snakke med de som er på besøk.

  Oppsettet og appen er enkelt og intuitivt, så dette får man satt opp selv.


 • EZVIZ C2C innendørskamera

  C2C gjør det enkelt å holde et øye på hva det er som skjer i et rom. Magnetfoten festes enkelt til alle metallflater som gjør installeringen veldig enkelt. Den kan også stå plassert oppå skap, i bokhyller eller lignende om man ikke har metallflater å feste kamera på.

  Etter du har satt det på plass, justerer du bare kamerahodet til å vise den delen av rommet du ønsker.

 • EZVIZ C2C har nattesyn

  Så snart du har satt opp kameraet kan du se live HD-video rett på telefon, tablet eller laptopen din. Selve linsen på kamera er omringet av infrarød LED så du også kan se klare bilder når det er mørkt.

  Kameraet kommer med innebygget høyttaler for lyd og mikrofon så man kan høre og snakke med familien, eller til husdyr.

  Les mer om Ezviz C2C her.


 • EZVIZ C6T 360° innendørskamera

  C6T gir deg full oversikt over hele rommet med sin 360° panoramafunksjon. Kameraet har kun glass i linsen så du får en fantastisk bildekvalitet i Full-HD med sterke farger og skarpe detaljer.

 • EZVIZ C6T har 360 graders synsfelt
 • Det som skiller C6T mest ut er panorama og tilt funksjonen. Du kan rett fra appen snu kamera i 360 grader og tilte kamerahodet opp og ned for å se hva som skjer i hele rommet.

  Kombinert med innebygget høyttaler og mikrofon er dette det ultimate innendørs WiFi kamera. Selve kamera kommer også med en privatmodus hvor selve kamera rettes rett opp i hjelmen sin. Da skrus filming, audio og mikrofon helt av.

  Les mer om Ezviz C6T her.


 • EZVIZ C3W ute- og innendørskamera

  C3W er et overvåkningskamera som skiller seg ut fra mengden. Det gir nemlig night vision bilder med farger, har innebygde spotlights, kan avspille audio du har tatt opp og har toveiskommunikasjon! EZVIZ C3W har nattesyn med farger Les mer om EZVIZ C3W her.



Les mer om EZVIZ