EZVIZ Robotstøvsuger • 94591

Ezviz RE4 Plus Robotstøvsuger

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning
Opplev en revolusjon innen husrengjøring med Ezviz avanserte støvsuger, som leverer en sugekraft på opptil 4000Pa for en uovertruffen renhetsopplevelse. Utstyrt med en praktisk ladestasjon som også tømmer støvsugeren etter hver jobb, med poser som varer opptil 3 måneder, gir den kontinuerlig effektivitet og bekvemmelighet. Med banebrytende LDS LiDAR-teknologi sikrer støvsugeren presis navigasjon og ruteplanlegging, mens den registrerer hindringer med avanserte fall-sensorer og teppedeteksjon. Velg blant 3 rengjøringsmoduser for å tilpasse rengjøringen til dine behov.

Kontroller støvsugeren og tilpass kartet over ditt hjem for optimal rengjøring via Ezviz sin intuitive app. Og når rengjøringen er fullført, vender den selvstendig tilbake til ladestasjonen for rask og enkel lading. Med smart integrasjon med Google Assistant og Amazon Alexa, kan du styre støvsugeren med stemmen din, og gjøre hverdagen enda enklere. Velkommen til fremtidens rengjøring!
v

I esken:

RE4 robotstøvsuger
Ladestasjon med autotømming av støvbeholderen på robotstøvsugeren
1x Ekstra sidebørste
1x Moppeenhet
1x Moppeklut
2x Støvsugerposer
1x Ekstra filter for robotstøvsuger
1x Verktøy for rengjøring

Funksjonalitet

Dobbelt kraft for bekymringsfri rengjøring

Opplev bekvemmeligheten med å ha RE4 som håndterer din daglige rengjøringsrutine. Den utmerker seg i å feie, støvsuge og vaske hele hjemmet ditt, og forhindrer opphopning av skitt, støv og annet rusk. Nyt fritiden din mens denne kraftige robotstøvsugeren effektivt fjerner selv de mest sta flekkene på gulvet.

Laget klar til å håndtere hver støvete krok

Ekstremt kraftig sugekraft for å absorbere tørt rusk. Bygget for å gi plettfrie gulv, RE4 fjerner effektivt støv, dyrehår og vanskelig rusk på et blunk. Konstant moppetrykk for å rengjøre gulvet. Roboten har en 300 ml vanntank for grundig rengjøring. Du kan justere vannivået for å matche hvilken type gulv eller søl. Automatisk økt sugekraft for rengjøring av tepper. Ved å øke sugekraften trekker RE4 enkelt opp støv og hår fra tepper.

Fullfør hele hjemmets rengjøringsoppdrag på én gang

Si farvel til kjedelig og tidkrevende rengjøring. Med en rengjøringskapasitet på opptil 300 m² dekker RE4 effektivt omfattende områder på én gang. Roboten vil automatisk returnere til ladestasjonen for å lade hvis batteriet begynner å bli lavt.

Registrer omgivelsene med innebygd intelligens

Med integrering av LDS LiDAR-teknologi og infrarøde detektorer, utmerker RE4 seg i å unngå hindringer og strategisk kartlegge den mest effektive rengjøringsruten og etterlater ingen krok urørt.

Tilpass hjemmerengjøringen enkelt

I tillegg til å raskt kartlegge hjemmet ditt, tilpasser RE4 seg også smart til daglige endringer og leverer skreddersydde rengjøringsopplevelser for hvert hjem. Ved hjelp av EZVIZ-appen kan du enkelt tilpasse gulvplaner for forskjellige områder og rom, eller sette opp rengjøringsoppdrag for hele hjemmet.

Skap renere hjem på en grønnere jord

Gjenbruk av resirkulerte materialer. Med bærekraft i tankene bruker EZVIZ resirkulerte materialer - en mengde som tilsvarer omtrent 16 plastflasker - på RE4s bakplate, noe som hjelper til med å redusere plastforurensning og gi brukte materialer et nytt liv. Dyrk grønnhet med RE4. Med inntektene fra RE4, gir EZVIZ tilbake til planeten - planter trær og styrker lokale gårder via en dedikert EZVIZ Global Forest Plan. I gjennomsnitt plantes det to trær hver dag med grønne partner Treedom, en global ledende plattform for treplanting.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”