EZVIZ Smart kamera • 94560

Ezviz H9c 2K Dual Lens

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning
H9c 2K er det ideelle valget som en funksjonsrik utendørskamera for å forbedre hjemmesikkerheten, spesielt for omfattende overvåkning av store områder. Med enestående dobbel 2K+2K-oppløsning og 360-graders synsfelt, kan den enkelt overvåke bakhagen eller garasjeinngangen uten blindsoner. Kameraet legger til persondeteksjon og auto-sporing for å fange viktige aktiviteter med smartere varsler.

Med H9c 2K får du ikke bare overlegen bildekvalitet og omfattende dekning, men også avanserte funksjoner for å styrke sikkerheten og overvåkningen rundt hjemmet ditt.

Funksjonalitet

2K Panoramisk Hovedsyn + 2K Helbildetoppvisning: Overlegen oppløsning for omfattende overvåkning.
To Patruljemoduser for Auto-Sikkerhet: Automatisk overvåkning med to moduser.
Farge Nattsyn: Klar sikt selv om natten.
Værbestandig Design: Robust konstruksjon tåler værforhold.
Støtter MicroSD-kort (opptil 512 GB): Utvidbar lagringskapasitet for opptak.
Enkel Kontroll for Koblet Visningsendring: Rask endring av synsvinkel med ett trykk.
To-Veis Samtale: Kommuniser med besøkende direkte.
Aktivt Forsvar med Sirene og Strobelys: Skrem bort uønskede gjester.
Forbedrede Dobbel Wi-Fi-antenner: Sterkere og pålitelig tilkobling.
Kompatibel med Google og Alexa: Integreres sømløst med smarte hjem.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”