EZVIZ Smart kamera • 94349

Ezviz H3 2K

-+
Tilbudet varer til og med mandag
  • Trygg utendørs beskyttelse
  • 2K oppløsning og farge nattsyn for klarhet
  • AI på enheten for smartere deteksjon
  • Aktivt forsvar og toveis kommunikasjon
  • Sikre lagringsalternativer
  • IP67 metallkropp
  • Les mer...

Ezviz H3 2K - Wi-Fi Smart Home Camera

Ezviz H3 2K er det ideelle valget for deg som vil ha alt du trenger for hjemmebeskyttelse, samt noen ekstra smarte funksjoner. Denne kameraet gir deg muligheten til å tilpasse bevegelsesdeteksjonsområdet og sender smartere varsler, spesielt på bevegelige personer eller kjøretøyer. Med muligheten til å vise alt i 2K klarhet og farge nattsyn tilgjengelig, er dette også det rette valget hvis du trenger klarere syn på store utendørsområder - fra hagen og hjemmeinngangen til familiegårder og parkeringsplasser.

Funksjonalitet

Ikke mist viktige detaljer

Med H3 2K kan du være sikker på å ikke miste viktige detaljer. Kameraet gir levende, klare bilder i alle lysforhold. Selv om besøkende er baklyst av solen, kan de ses med klarhet uten å bli for mørke med en overeksponert bakgrunn.

AI for smartere deteksjon

Kameraets innebygde AI-algoritme hjelper deg med å identifisere bevegelige personer og kjøretøy spesielt. Dette reduserer varslene som skyldes fallende blader eller flygende insekter og varsler deg når noen parkerer på ditt eiendomsområde uten tillatelse.

Sikre deg om natten

Kameraet sørger for at ingen kan snike seg inn under dekke av mørket. Du kan velge mellom farge- eller infrarødmodus etter eget ønske, eller du kan sette kameraet til "smart nattsyn" -modus slik at synet automatisk bytter fra svart-hvitt til full farge ved bevegelsesdeteksjon.

En vakt som jobber 24/7

Kameraet har en aktiv forsvarsfunksjon som gir et ekstra beskyttelseslag. Ved deteksjon av inntrengere, vil kameraet utløse en høy alarm og blinke med to spotlights for avskrekking på stedet.

Si Hei - Enkelt

Nyt toveis kommunikasjon ved å bruke telefonen din. Eller, forhåndsinnspill spesifikke stemmemeldinger som automatisk spilles av når personer oppdages på kameraet.

Store, trygge lagringsalternativer

Du kan sikre dine opptaksvideoer på et lokalt microSD-kort på opptil 512 GB, eller abonnere på EZVIZ CloudPlay for fullt kryptert, ubegrenset skyoppbevaring.

Forbedret visningsglede med mindre videofiler

Sammenlignet med den gjeldende H.264 videokomprimeringsteknologien, skaper H.265 en mer flytende visningsopplevelse.

Bruksområde

Metallchassis for tøffe forhold

H3 2K har en IP67-vurdert kapsling laget av solid aluminiumslegering. Kameraet er klart og solid for ethvert vær, enten det regner, blåser eller snør.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”