EZVIZ Smart kamera • 94355

Ezviz EB8 4G Camera

-+
  • Mobilt 4G-kamera
  • 270 dagers batteritid pr lading
  • GPS lokalisering
  • 360 graders visning
  • Smarte deteksjonsfunksjoner
  • Fargeopptak om natten
  • Les mer...

EZVIZ EB8 - Trådløs 4G batterikamera med pan & tilt-funksjoner

EB8 er spesielt utviklet for utendørs bruk og er værbestandig mot både regn og snø. Kameraet har en stor batterikapasitet, og kan også lades opp ved hjelp av solcellepaneler som er kompatible med EB8. Kameraet har også innebygd GPS som gjør det enkelt å finne igjen kameraet hvis det skulle bli borte i villmarken.

Funksjonalitet

Med EB8 kan du nyte en trådløs frihet og ta med deg kameraet overalt hvor det er en 4G LTE-tilkobling. Kameraet støtter ikke Wi-Fi-nettverk, men krever et Micro-SIM-kort og et mobilabonnement. Hvis du vil bruke et Nano-SIM-kort, kan du bruke det inkluderte kortadapteret til å konvertere det til Micro-størrelse.

Med EB8 kan du være sikker på at du vil få smartvarsler på oppdagede aktiviteter. Kameraet kan oppdage all bevegelse og har en smartfunksjon som lar deg spore menneskelig aktivitet. Kameraet kan panorere og bevege seg i alle retninger, og gi deg en 360 graders synsvinkel. Kameraet kan også ta opp i 2K-oppløsning for å gi deg tydelige bilder og redusere blindsoner.

Med EB8 kan du også lagre opptakene dine på et lokalt Micro-SD-kort på opptil 512 GB eller abonnere på EZVIZ CloudPlay for fullt kryptert sky lagring. Kameraet bruker H.265-teknologi for å redusere størrelsen på videoopptakene dine med opptil 50%. HB8 gir også en fargeopplevelse om natten, takket være det innebygde LED-lyset. Kameraet har også en aktiv forsvarfunksjon som lyser opp for å skremme bort uønskede besøkende når det oppdager en inntrenger.

Med EZVIZ-appen kan du enkelt styre kameraet og aktivere "Hey Google" eller "Alexa" for å sjekke hva som skjer på en større skjerm. Du kan også kommunisere med uønskede besøkende ved å bruke smarttelefonen din til toveis kommunikasjon. Med HB8 kan du være sikker på at du har full kontroll og trygghet uansett hvor du befinner deg.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”