EZVIZ Smart tilbehør sikkerhet • 94596

Ezviz CH1 Ringeklokke

Oppdag den ultimate trådløse ringeklokken med en rekke praktiske funksjoner! Vår innebygde ringeklokke er designet for enkel installasjon og sømløs integrasjon i hjemmet ditt. Med støtte for 2,4 GHz Wi-Fi og dobbel antenne garanterer vi pålitelig tilkobling og optimal ytelse. Velg blant 20 ulike ringetoner, tilpass volumet etter behov, og nyt en stillemodus som kan programmeres etter dine ønsker. Med en kompakt design og enkel plug-and-play-installasjon er denne ringeklokken den perfekte løsningen for ditt hjem!


I esken

CH1 ringeklokke
Kort startguide

Teknisk beskrivelse




Funksjonalitet

Forsterk ytelsen til video-dørklokken din

CH1 klokkeklangen er en pålitelig alliert for din eksisterende EZVIZ batteridørklokke. Den skaper hyggelige ringetoner for å varsle deg om besøkende, og forbedrer Wi-Fi-signalet i et stort hus.

Forsterk Wi-Fi-signaler for stabil internettforbindelse

Med CH1 leverer dørklokken din jevn ytelse med en stabil nettverkstilkobling, selv når den er installert utendørs og langt fra hjemmeruteren din med tykke vegger imellom. Slik forbedring gjøres smart samtidig som batteribruken til den tilkoblede video-dørklokken optimaliseres.

Få umiddelbar beskjed når gjestene dine ankommer

Så snart noen trykker på din EZVIZ dørklokke ved inngangsdøren din, vil du få en sanntidslydmelding fra CH1, selv om telefonen din er utilgjengelig. Klokkeklangen når opp til 72 dB innenfor en radius på 1 meter, slik at du kan høre ringen tydelig og klart.

Finn den perfekte ringetonen for ditt kjære hjem

Slutten på øredøvende lyd som skremmer deg! Velg blant 20 tilpassede melodier som behager øret ditt. Juster volumet til akkurat riktig nivå, eller slå av lyden når du ikke vil bli forstyrret.

Kompatibel med

Ezviz EP3X Pro
Listen vil fortsette å vokse når EZVIZ lanserer flere kompatible batteridrevne modeller av video-dørklokker i nær fremtid.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”