Evoline Plug. 3-veis. Hvit
1504103

EVOline Plug - 16A skjøteledning 3 uttak. Hvit

fra Evoline
EVOline Plug - 16A skjøteledning 3 uttak. Hvit
Kapslingsgrad IP20 Spenning 230V Bruksområde Innendørs Belastning (A) 16
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 399,-

1504103
319,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
EVOline Plug er et genialt støpsel som tar minimalt med plass. Plug m/ 3-veis forgrener i fargen hvit.

Funksjonalitet

Den bevegelige delen av støpselet gjør det lett å få ut av stikk-kontakten uten å bruke krefter. Et lett drag i ledningen løsner automatisk EVOline Plug fra veggen.

Bruksområde

Støpsel som enkelt får plass der det er trangt om plassen, typisk bak møbler.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent