Evoline BackFlip sort lakkert stål (matt) USB-C • 1504388

Evoline BackFlip Sort lakkert stål 2xstikk 1xUSB-C 2.1A

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Produktblad
      • Brukerveiledning
Denne innovative stikkontakten er designet med brukervennlighet og funksjonalitet i tankene. Med to strømuttak og en rask USB-C-port med 2.1A strømutgang, kan du lade opp flere enheter samtidig og på en rask måte. Det stilige panelet gir stikkontakten et moderne utseende og gjør den til en flott tillegg til ethvert hjem eller kontor. Enkel montering og brukervennlige funksjoner gjør at Evoline BackFlip er den ideelle stikkontakten for de som ønsker seg både stil og funksjonalitet i hjemmet eller på arbeidsplassen.

Funksjonalitet

Evoline BackFlip kan brukes på en rekke forskjellige steder, inkludert:

Hjemmekontor: Stikkontakten er ideell for hjemmekontoret ditt og gir deg muligheten til å lade opp bærbare datamaskiner, mobiltelefoner, nettbrett og andre enheter samtidig, noe som gjør det enklere å jobbe effektivt.

Kjøkken: Med to stikkontakter og en USB-C-port kan du lade opp forskjellige enheter samtidig på kjøkkenet. Du kan lade opp mobiltelefonen og nettbrettet mens du tilbereder maten, eller koble til kjøkkenmaskiner samtidig.

Hotellrom: Evoline BackFlip er en utmerket løsning for hotellrom, og gir gjestene muligheten til å lade opp sine elektroniske enheter på en rask og praktisk måte.

Konferanserom: Stikkontakten kan brukes i konferanserom, slik at deltakerne kan lade opp enhetene sine mens de holder presentasjoner eller deltar i diskusjoner.

Offentlige områder: Evoline BackFlip kan brukes i offentlige områder som flyplasser, togstasjoner eller kjøpesentre, slik at besøkende kan lade opp enhetene sine mens de er på farten.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”