Elsjekk av bolig - kontroll av det elektriske anlegget

Elektroimportøren er opptatt av å gjøre hele opplevelsen med å kjøpe elektrikertjenester problem- og risikofritt. Nå tilbyr vi ferdig montert til fast pris!


Elkontroll gir deg trygghet i hjemmet

Det er en kjensgjerning at det er mange elektriske anlegg der ute som har et stort potensiale/behov for utbedring. Et el-anlegg varer ikke evig, men trenger service, vedlikehold og utbedringer, da det gjennomgår både slitasje og bruksendringer. Å få utført en sjekk av ditt elektriske anlegg, vil avdekke farlige mangler som kan føre til branntilløp og strømgjennomgang! Få tryggheten i hjemmet med et sjekket anlegg.

Kontroll av det elektriske anlegget

En elektriker går da gjennom ditt elektriske anlegg, og kommer med en tilstandsrapport med forslag til eventuelle utbedringer, og en alvorlighetsgrad over eventuelle mangler. I tillegg kan han også komme med forslag som kan gi deg økt komfort, og energi-økonomisering. Tar du en el-sjekk vil det gi deg bedre kjennskap over tilstanden til ditt elektriske anlegg, og du kan vurdere hvilke utbedringer som burde tas tak i.

Se vår el-sjekk av bolig pakke


Les mer om våre elektrikerpakker

Hva er ferdig montert bilde

Hva er ferdig montert?

Nå tilbyr vi elektrikerpakker ferdig montert til fast pris og avtalt tid. Ingen overraskelser og enkelt for deg.

Elbillader / ladestasjon ferdig montert

Elbillader ferdig montert

Reduser ladetiden og øk sikkerheten i din bolig med vår ferdig montert ladestasjonpakke!

Downlights ferdig montert bilde

Bytte av downlights ferdig montert

LED-downlights gir samme fargeopplevelse på lyset som tradisjonell halogenbelysning, og gir deg i tillegg også bedre lys. Se våre pakker.

Komfyrvakt ferdig montert bilde

Komfyrvakt ferdig montert

Utskiftning av eksisterende komfyrstikk til komfyrvakt, eller montering av komfyrvakt på eksisterende opplegg for komfyr.

Ferdig montert bad bilde

Ferdig montert bad

Komplett el-pakke til ditt bad med varmekabel, vifte, dimmer, lysbryter, downlights, termostat m.m opptil 8m2, for større bad, be om pris.

Ny kurs i sikringsskap bilde

Ny kurs i sikringsskap

Vi har vel alle mange ganger ønsket oss en ekstra stikkontakt og/eller sikring. Her er muligheten til å bestille nettopp dette ferdig montert.

Ferdig montert LED-lampe bilde

Ferdig montert LED-lampe

Utskiftning av eksisterende lampe til LED-lampe med sensor, eller montering av LED-lampe på eksisterende opplegg for lampe.

Les om våre trygghetsgarantier bilde

Les om våre trygghetsgarantier

Med vår trygghetsgaranti skal du skal føle deg 100% trygg når våre partnere utfører elektriske installasjoner i din bolig. Fastpris uten overraskelser.