Elma Digitalt Multimeter
8023626

Elma BM 257 sand RMS multimeter KAT III 600V

fra Elma
Elma BM 257 sand RMS multimeter KAT III 600V
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Elma BM 257 er et multimeter med belyst display og ”Auto Check” som er en intelligent funksjon som automatisk detekterer og velger AC spenning, DC spenning og gjennomgang/motstand mm.


Leveres komplett med gummikappe, måleledninger, temperaturføler (trådføler -50 til +250°C), batteri og brukerveiledning.

Med PC-kommunikasjonen og Windows programvaren (ekstra tilbehør) er det mulig å foreta OnLine datalogging.

Teknisk beskrivelse

- Instrumentet tilfredsstiller IEC 61010-1 KAT III 600V IP40.
- Instrumentet har innebygd berøringsfri detektering av elektriske felter, som bl.a. kan brukes til å påvise elektromagnetiske felter fra EDB-skjermer.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”