ELKO plus – skapt for fremtiden.

ELKO har vi alle ett forhold til enten vi vet det eller ikke. Du har på ett eller annet tidspunkt skrudd på en lysbryter, koblet ett støpsel inn i en stikkontakt eller stilt temperaturen på et av ELKO’s termostat. De er nemlig Norges ledende produsent av elektronisk materiell og har produsert i over 60 år.
Hvordan velge rett belysning til ditt kjøkken

Sett prikken over i'en når du pusser opp med ELKO plus

ELKO plus

Den mest gjenkjennelige serien til ELKO kommer i en klassisk hvit utførelse, men utvalget er mye større! ELKO plus serien gir deg et mer moderne utseende på dine lysbrytere og uttak. Serien kommer i polarhvit, aluminium og sort utførelse. I tillegg finnes det flere valg til rammer du kan ha rundt så du selv kan velge funksjon, form og farge.

Kvaliteten er selvsagt av samme høye standard som andre ELKO produkter. Med andre ord er ELKO plus det perfekte valget for dagens og morgendagens interiør.

Dimmere fra plus-serien

Mange muligheter uansett behov


Mange muligheter uansett behov

Alle hjem er ulike. Noen har lysbrytere litt spredt rundt i rom, noen har de lokalisert ved dører og andre har større lokaliserte system på enkelte steder i boligen. Med ELKO plus kan du selv sette opp det systemet som passer til deg og ditt hjem takket være deres samlefunksjoner og flerfunksjonsbrytere. Serien inneholder alt fra stikkontakter, dimmere, termostater og lysbrytere til bevegelsessensorer, ringeklokker og innebygde høyttalere!

Hvis du ikke har elektrisitet der du ønsker å sette opp en bryter kan du benytte deg av Wireless brytere som sender et radiosignal fra bryter til mottaker. Du kan altså plassere brytere hvor enn du måtte ønske. Serien har også et utvalg av termostater og dimmere med smarthus funksjonalitet. Valget er ditt!

Designet for det moderne hjem


Designet for det moderne hjem

Nordmenn er i dag mer opptatt av interiør og personliggjøring enn før. Vi legger igjen masse tid i valg av sofa, bord, lamper osv. Vi må heller ikke glemme hvor mye tid som går i fargevalg. Når man først skal pusse opp så er det naturlig å tenke på helheten og da gir ELKO plus deg valgene du trenger. Kraftige stikkontakter som står utfra veggene og som skiller seg ut på fargede vegger er ikke lenger en nødvendighet. Med mer diskrete innebygde brytere og kontaktpunkt kan du få helhetsinntrykket du ønsker. Serien har ett fint preg mellom rette og buede linjer som gir ett tidløst pent skandinavisk design.

For de som ønsker å ha ett ekstra tydelig løft av produktene kommer serien med ett stort utvalg av Option-rammer, for den som vil ha det lille ekstra. Dette er rammer som kan settes rundt dine brytere og kontakt punkt som gir ett ekstra løft til ditt interiør. Rammene levers i naturmaterialer som børstet stål, altaskifter og kritthvit frostet glass.

Option rammer i stål, altaskifter og børstet stål

Option rammer i stål, altaskifter og børstet stål

Option rammer i sort stål, frostet glass og kritthvit frostet glass

Option rammer i sort stål, frostet glass og kritthvit frostet glass

Stikkontakter fra plus-serien