ELKO One

ELKO One er en produktserie med elektromateriell som er skapt i samarbeid med elektrikere. Produktene fokuserer på kvalitet, design og lang levetid.

ELKO One

Utviklet i samarbeid med erfarne elektrikere

For at elektrikere skal kunne jobbe mer effektivt og få en enklere arbeidshverdag, har ELKO utviklet 64 produkter i samarbeid med elektrikere. Produktene kommer i både renhvit og sort, og passer til boliger, små offentlige bygninger og hotell. Serien er mest aktuell for større renoveringsprosjekter og nybygg, da de ikke passer i eksisterende rammer.


  • ELKO One dimmer hvit
  • ELKO One dimmer sort

Raskere og tryggere installasjon

ELKO One er utviklet med en ny hurtigklemme i stikkontaktene. Dette gjør installasjonen raskere og ikke minst tryggere. Bryterne har samme pålitelighet som ELKO Plus og RS, og bevarer de kjente ELKO-signaturene. Serien er designet med slanke rammer som går nesten i ett med veggen, og er ripebestanding slik at forseglingen ikke ripes under installasjon.


Fokus på bærekraft

Med fokus på bærekraft, selges ELKO One uten unødvendige enkeltrammer, noe som reduserer svinn og bidrar til å spare miljøet for anslagsvis 25 tonn CO2 årlig. Alle de estetiske delene er laget av resirkulert plast, der de hvite produktene består av 40% resirkulert materiale og de sorte av hele 95% resirkulert materiale.Elko One produktene