Elko One ramme • 1410892

ELKO One Ramme 5-hull Renhvit

ELKO ONE: Innovasjon, kvalitet og design for fremtidens Installasjoner

ELKO One rammer er utviklet i samarbeid med elektrikere og kombinerer kvalitet, elegant design og lang levetid. Laget av fargebestandig materiale, sikrer de et tidløst og stilrent utseende som varer. Med sine slanke rammer som nærmest smelter sammen med veggen, passer ELKO One perfekt til både boliger, små offentlige bygg og hoteller.

Disse rammene kan enkelt kompletteres med ELKO One brytere, dimmere, termostater, tidsbrytere og uttak, noe som gir en helhetlig og harmonisk design i ethvert rom. ELKO One handler ikke bare om estetikk, serien er også utviklet for å gjøre elektrikernes hverdag enklere og mer effektiv. Funksjoner som hurtigklemmer på stikkontaktene sikrer raskere og tryggere installasjon. Oppdag hvordan ELKO One rammer kan løfte både designet og funksjonaliteten i ditt neste prosjekt, og oppnå en perfekt kombinasjon av stil og praktisk bruk.

Teknisk beskrivelse

ELKO One-serien er teknisk avansert og nøye utviklet for å møte dagens krav. Produktene er utstyrt med innovative hurtigklemmer som reduserer installasjonstiden betraktelig, samtidig som de sikrer en trygg og pålitelig tilkobling. De estetiske delene av produktene er laget av resirkulert plast, med de hvite komponentene inneholdende 40 prosent resirkulert materiale og de sorte hele 95 prosent. Denne bærekraftige tilnærmingen reduserer miljøbelastningen og bidrar til å spare anslagsvis 25 tonn CO2 årlig.

Funksjonalitet

ELKO One tilbyr en rekke funksjoner som forbedrer både bruksopplevelsen og installasjonsprosessen. Den nye hurtigklemmen på stikkontaktene er et eksempel på hvordan serien er designet med effektivitet i tankene. Denne funksjonen gjør det enklere for elektrikere å koble til ledninger uten behov for verktøy, noe som sparer tid og øker sikkerheten. Serien inkluderer også en rekke produkter som lysbrytere, dimmere og termostater, alle med et konsistent og elegant design som passer inn i ethvert interiør.

Bruksområde

ELKO One er ideell for en rekke bruksområder, inkludert boliger, små offentlige bygg og hoteller. Med sitt elegante og moderne design, samt funksjoner som gjør installasjon og bruk enklere, passer serien perfekt til nybygg så vel som renoveringsprosjekter. Produktene er også egnet for både synlig og skjult installasjon, noe som gir maksimal fleksibilitet for installatører og designere.

Montering

ELKO One er designet for å gjøre monteringen rask og sikker, slik at elektrikere kan utføre sitt arbeid med høy kvalitet og effektivitet.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting