Elko Dobbelstikk 2x USB C PD lader • 6630075

ELKO One Dobbelstikk 2x USB C PD lader RH

ELKO One er en produktserie skapt i samarbeid med elektrikere, som kombinerer kvalitet, elegant design og lang levetid. Med sine slanke rammer som nærmest smelter sammen med veggen, passer ELKO One perfekt til boliger, små offentlige bygg og hoteller. Men ELKO One handler ikke bare om estetikk, serien er utviklet for å gjøre elektrikernes hverdag enklere og mer effektiv. Dette kommer tydelig til uttrykk i funksjoner som hurtigklemmer på stikkontaktene, som sikrer raskere og tryggere installasjon.

Teknisk beskrivelse

ELKO One-serien er teknisk avansert og nøye utviklet for å møte dagens krav. Produktene er utstyrt med innovative hurtigklemmer som reduserer installasjonstiden betraktelig, samtidig som de sikrer en trygg og pålitelig tilkobling. De estetiske delene av produktene er laget av resirkulert plast, med de hvite komponentene inneholdende 40 prosent resirkulert materiale og de sorte hele 95 prosent. Denne bærekraftige tilnærmingen reduserer miljøbelastningen og bidrar til å spare anslagsvis 25 tonn CO2 årlig.

Funksjonalitet

ELKO One tilbyr en rekke funksjoner som forbedrer både bruksopplevelsen og installasjonsprosessen. Den nye hurtigklemmen på stikkontaktene er et eksempel på hvordan serien er designet med effektivitet i tankene. Denne funksjonen gjør det enklere for elektrikere å koble til ledninger uten behov for verktøy, noe som sparer tid og øker sikkerheten. Serien inkluderer også en rekke produkter som lysbrytere, dimmere og termostater, alle med et konsistent og elegant design som passer inn i ethvert interiør.

Bruksområde

ELKO One er ideell for en rekke bruksområder, inkludert boliger, små offentlige bygg og hoteller. Med sitt elegante og moderne design, samt funksjoner som gjør installasjon og bruk enklere, passer serien perfekt til nybygg så vel som renoveringsprosjekter. Produktene er også egnet for både synlig og skjult installasjon, noe som gir maksimal fleksibilitet for installatører og designere.

Montering

ELKO One er designet for å gjøre monteringen rask og sikker, slik at elektrikere kan utføre sitt arbeid med høy kvalitet og effektivitet.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”