Elektroimportøren trygghetsgaranti

Elektroimportøren har fokus på at du skal føle deg 100% trygg når våre autoriserte partnere utfører elektriske installasjoner i din bolig med vår trygghetsgaranti.


Hva er Elektroimportøren trygghetsgaranti?

Trygghetsgarantien fra Elektroimportøren finnes for å sikre et trygt og seriøst samarbeid mellom deg som kunde og våre autoriserte partnere. Garantien er satt med utgangspunkt i NEK 400:2018, som er normen alle som jobber med elektriske installasjoner må forholde seg til. Denne normen beskriver hvordan et elektrisk anlegg skal utføres for å være forskriftsmessig utført, som går fra alt fra planlegging, via gjennomføring, til ferdigstillelse og dokumentasjon. Med vår garanti, vil du alltid være 100% trygg på at jobben blir gjort riktig og seriøst!

Fagfolk er fagfolk

Det utføres i dag dessverre reparasjoner og installasjoner på elektriske anlegg av ukvalifisert personell. 4/10 husbranner skyldes feil ved det elektriske anlegget eller feil bruk av elektriske maskiner. Ved brann eller skader på grunn av feil i det elektriske anlegget der arbeidet er utført av personer som er ufaglærte, er det en stor sannsynlighet for at man får avkortning i erstatning fra forsikringsselskapet. Derfor er det meget viktig at man bruker faglærte til å utføre arbeid på det elektriske anlegget, og mottar og lagrer dokumentasjonen som en installatør sender sluttbruker etter utført jobb.


Avtalt tidspunkt for utførelse

Når du har avtalt en tid for å få gjort en jobb utført av en partner fra Elektroimportøren, så er du 100% trygg på at vi kommer til avtalt tid.

Fast pris uten overraskelser

Om du ønsker en fast pris på arbeidet, så tilbyr våre partnere dette med glede. Jobben blir da besiktiget, og på bakgrunn av denne og samtale med deg, får du et tilbud på oppdraget. Eventuelle tillegg avtales og enes med partner underveis.

Dokumentasjon

En partner vil alltid dokumentere jobben som er gjort hos deg iht. lovverk og forskrifter. Du får ferdig utfylt dokumentasjon etter utført jobb.

Les mer om våre elektrikerpakker

Hva er ferdig montert bilde

Hva er ferdig montert?

Nå tilbyr vi elektrikerpakker ferdig montert til fast pris og avtalt tid. Ingen overraskelser og enkelt for deg.

Elbillader / ladestasjon ferdig montert

Elbillader ferdig montert

Reduser ladetiden og øk sikkerheten i din bolig med vår ferdig montert ladestasjonpakke!

Downlights ferdig montert bilde

Bytte av downlights ferdig montert

LED-downlights gir samme fargeopplevelse på lyset som tradisjonell halogenbelysning, og gir deg i tillegg også bedre lys. Se våre pakker.

Komfyrvakt ferdig montert bilde

Komfyrvakt ferdig montert

Utskiftning av eksisterende komfyrstikk til komfyrvakt, eller montering av komfyrvakt på eksisterende opplegg for komfyr.

Ferdig montert bad bilde

Ferdig montert bad

Komplett el-pakke til ditt bad med varmekabel, vifte, dimmer, lysbryter, downlights, termostat m.m opptil 8m2, for større bad, be om pris.

Ny kurs i sikringsskap bilde

Ny kurs i sikringsskap

Vi har vel alle mange ganger ønsket oss en ekstra stikkontakt og/eller sikring. Her er muligheten til å bestille nettopp dette ferdig montert.

Ferdig montert LED-lampe bilde

Ferdig montert LED-lampe

Utskiftning av eksisterende lampe til LED-lampe med sensor, eller montering av LED-lampe på eksisterende opplegg for lampe.

El-sjekk av bolig bilde

El-sjekk av bolig

Trenger du en el-sjekk? Det er en kjensgjerning at det er mange elektriske anlegg der ute som har et stort potensiale/behov for utbedring.