Elektroimportøren Partner Solskjerming/markise
52354

Ferdig montert tilkobling av solskjerming / markise

fra Elektroimportøren Partner
Ferdig montert tilkobling av solskjerming / markise
Kapslingsgrad IP20
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon xComfort
Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner

Fastpris!

52354

3 290,-

2 632,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
  • Trådløs styring
  • For motoriserte solskjermingsprodukter
  • Innendørs bryterstyring
Tilkobling av solskjerming/markise

Tilkobling av utvendige motoriserte persienner, markiser og andre solskjermingsprodukter, med innendørs bryterstyring. Styringen er trådløs og kan monteres på de fleste ønskede steder. Om du har flere som du ønsker tilkoblet samtidig vil dette lønne seg, legger du et høyere antall enn 1 stk. i handlekurven legges det automatisk inn en prisreduksjon.

Pakken inneholder: 1 stk. trådløs markisebryter, 1 stk. koblingsboks og 1 stk. xComfort Wireless Shading Startpakke

Pakken inkluderer: Materiell, installasjon, 1 oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r.

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand og innehar tilfredsstillende jordforbindelser. Tilkobling må kunne utføres fra bakkenivå, om ikke må kunde selv på forhånd leie inn lift e.l. Inntil 15 meter kabling fra tilfredsstillende eksisterende tilkoblingspunkt, åpent forlagt.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”