Ferdig montert elektrikerpakke - din lokale elektriker

Elektrikerpakke

Elektroimportøren er opptatt av å gjøre hele opplevelsen med å kjøpe elektrikertjenester problem- og risikofritt. Nå tilbyr vi ferdig montert til fast pris!

100% trygghet og enkelhet med våre ferdig monterte elektrikerpakker

 • Hva er ferdig montert bilde

  Hva er ferdig montert?

  Nå tilbyr vi elektrikerpakker ferdig montert til fast pris og avtalt tid. Ingen overraskelser og enkelt for deg.

 • Elbillader / ladestasjon ferdig montert bilde

  Elbillader ferdig montert

  Reduser ladetiden og øk sikkerheten i din bolig med vår ferdig montert ladestasjonpakke!

 • Komfyrvakt ferdig montert bilde

  Komfyrvakt ferdig montert

  Utskiftning av eksisterende komfyrstikk til komfyrvakt, eller montering av komfyrvakt på eksisterende opplegg for komfyr.

 • Downlights ferdig montert bilde

  Downlights ferdig montert

  LED-downlights gir samme fargeopplevelse på lyset som tradisjonell halogenbelysning, og gir deg i tillegg også bedre lys. Se våre downlight-pakker!

 • Ny kurs i sikringsskap bilde

  Ny kurs i sikringsskap

  Vi har vel alle mange ganger ønsket oss en ekstra stikkontakt og/eller sikring. Her er muligheten til å bestille nettopp dette ferdig montert.

 • Ferdig montert bad bilde

  Ferdig montert bad

  Komplett el-pakke til ditt bad med varmekabel, vifte, dimmer, lysbryter, downlights, termostat m.m opptil 8m2, for større bad, be om pris.

 • Ferdig montert LED-lampe bilde

  Ferdig montert LED-lampe

  Utskiftning av eksisterende lampe til LED-lampe med sensor, eller montering av LED-lampe på eksisterende opplegg for lampe.

 • El-sjekk av bolig bilde

  El-sjekk av bolig

  Trenger du en el-sjekk? Det er en kjensgjerning at det er mange elektriske anlegg der ute som har et stort potensiale/behov for utbedring.

 • Les om våre trygghetsgarantier bilde

  Les om våre trygghetsgarantier

  Med vår trygghetsgaranti skal du skal føle deg 100% trygg når våre partnere utfører elektriske installasjoner i din bolig. Fastpris uten overraskelser.

Sorter etter Vis

Avtalt tid og fast pris - inkludert elektriker - ferdig montert!

Elektroimportøren er opptatt av å gjøre hele opplevelsen med å kjøpe elektrikertjenester problem- og risikofritt. Nå tilbyr vi elektrikerpakker ferdig montert til fast pris og avtalt tid!

Ingen overraskelser - For deg som vil ha det enkelt. La en av våre partnere ta installeringen! Alle våre partnere er registrerte installasjonsvirksomheter (elektrikere) og sikrer at installasjonen blir forskriftsmessig utført, i alt fra planlegging, via gjennomføring, til ferdigstillelse og dokumentasjon.

For deg betyr elektrikerpakker med ferdig montert; fast pris, avtalt tid og du er sikret en fagmessig og forskriftsmessig installasjon - ingen overraskelser - ingen liten skrift eller skjulte kostnader – og best av alt; de kommer når det passer deg.