Elko EasyTimer Univ 10A RS RH • 1411699

EasyTimer Univ 10A RS Renhvit Elko

fra Elko Elko RS Nordic     
Se/Still ett spørsmål ()
EasyTimer Univ 10A RS Renhvit Elko
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Kapslingsgrad IP21
Belastning (A) 10
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
1411699

1 329,-

1 063,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 3-7 dager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
RS Nordic enpolet tidsbryter, for styring av f. eks lys i korridorer eller trapperom. Tidsbryteren veksle mellom av og på direkte på bryteren eller fjernbetjenes med valgfritt antall impulsbrytere. Tidsinnstilling er justerbar fra 1 sekund til 8 timer.
EasyTimer er beregnet for innfelt installasjon, men kan monteres påvegg i kombinasjon med påveggskappe. Kompatibel med alle kombinasjonsrammer i RS16, ELKO Plus eller RS Nordic design.
RS Nordic er produsert i et fargebestandig renhvitt(RAL9003) materiale med det samme velkjente ELKO RS designet som er installert i de fleste hjem.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”