Elko Tidsbryter • 1410297

EasyTimer Univ 10A RS PH

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
   • Målskisse
EasyTimer RS er en enpolet tidsbryter som kan veksle mellom av og på direkte på bryteren eller fjernbetjenes med valgfritt antall impulsbrytere. Hvit utførelse.

Funksjonalitet

Tidsinnstilling er justerbar fra 1 sekund til 8 timer.

Bruksområde

For styring av f. eks lys i korridorer eller trapperom. Kompatibel med alle kombinasjonsrammer i RS16 og ELKO Plus design.

Montering

EasyTimer er beregnet for innfelt installasjon, men kan monteres påvegg i kombinasjon med påveggskappe.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”