Infraplast DV KORRUGERT RØR M/TRÅD 110MM 50M GUL • 2800770

DV Korrugert rør 110mm med tråd 50m Gul

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Produktblad
   • EPD
Fleksibel dobbeltvegget rør designet for mekanisk beskyttelse for alle typer av el og datakabler. DV Korrugerte rør med tråd som forenkler kablingen og gir pålitelig beskyttelse for dine elektriske installasjoner. Disse korrugerte rørene, tilgjengelig i ulike dimensjoner og farger, er designet for å møte dine behov og sikre en problemfri installasjonsprosess. Hver kveil på 50 meter kommer med trekketråd og 1 skjøtemuffe.

Teknisk beskrivelse

Temperaturområde for lagring -45 - +60*C

Bruksområde

Rørene er ideelle for bruk i ulike elektriske installasjoner, enten det er i boliger, næringsbygg eller industrielle områder. Med sin fleksible og slitesterke konstruksjon gir de enkel og sikker kabling av kabler og ledninger.

Montering

Kan legges direkte i grøft.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”