CRC Rengjøringsmiddel
1800328

CRC Electronic Cleaner 250 ml

fra CRC
CRC Electronic Cleaner 250 ml
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Electronic Cleaner er et svært mildt og effektivt rengjøringsmiddel, som fjerner både tyntflytende oljer, støv og fingeravtrykk fra forbrukerelektronikk og ømtålige komponenter.

Må ikke brukes på strømførende utstyr.

Funksjonalitet

Fjerner støv og lett tilsmussing.

Bruksområde

Kan brukes på forbrukerelektronikk og ømtålige komponenter, inkludert lyd, video og Hi-Fi. Kan også benyttes på alarmsystemer, brytere, sensorer, releer, motorstyringer, trykte kretskort, PC-er og telefoner.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”