CRC Smøremiddel • 1800527

CRC 5-56 Clever Straw aerosol 250 ml

5-56 Clever-Straw er en beskyttende og rengjørende universalspray for service, med ny og spesiell utløser. Sprayen løsner rustede deler, og muliggjør start av våte motorer umiddelbart. Formelen trekker hurtig inn, beskytter mot fukt og forebygger elektrisk feil. Beskytter også mot korrosjon.

Teknisk beskrivelse

2-i-1 spraymønster, og med langt forlengelsesrør for nøyaktig påføring.

Funksjonalitet

Gir midlertidig beskyttelse av metalldeler under oppbevaring, samtidig som den beskytter legeringer og metaller mot korrosjon. Holder vann og fukt ute. Sprayen hjelper deg å løsne metalldeler som er fastkjørt grunnet korrosjon, smuss eller inntørket smørefett.

Bruksområde

Brukes på fastkjørte og korroderte deler. Perfekt for rengjøring av plast eller overflatebehandling. Kan brukes på fastkjørte eller korroderte deler. Passer fint å bruke på dørhengsler, plastartikler, mutrer, bolter, hageutstyr etc.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”