Connecte – fremtidsrettede smarthusprodukter for installasjon

Med produkter fra Connecte kan du velge å utvide et eksisterende smarthus system eller lage et nytt med Connecte sin egen app. Connecte fokuserer på åpen kompatibilitet i alle deres produkter og de går inn i systemer som Futurehome, Homey, Google Home og Tuya-baserte smarthus apper. Det norske selskapet Connecte ønsker å utvikle produkter som passer inn i alle smarthus og har derfor basert seg på den åpne standarden Zigbee 3.0 og WiFi. Produktene utvikles og testes på Connecte sin egen lab i Sandvika, med fokus på åpen kompatibilitet og høy kvalitet

Connecte – fremtidsrettede smarthusprodukter for installasjon

Connecte smarthus

Connecte har gjennom sitt samarbeid med Tuya, verdens største IoT skybaserte plattform, utviklet en egen smarthus app. Her kan man lage automatiseringer og scenarier med muligheter for å styre smarthuset etter astrour / skumringstabell, timeplan, vær og vind osv. Appen kan også kobles direkte mot Google Home og gir derfor mulighet for å styre et eksisterende smarthus sammen med nye produkter.


 • Smart Sound

  Lyden alle hjem fortjener

  Connecte Smart Sound er et WiFi basert, innfelt lydanlegg. Anlegget er Google Home basert og har internettradio og innebygd Google Chromecast som betyr at man kan spille direkte fra f.eks Spotify. Høyttalerne er lavtbyggende og går inn i 2’’ himling. Lyden er fremragende fra de 6,5’’ store elementene med separat diskantenhet i midten.

  Smart Sound kommer med flere tilkoblingsmuligheter, herunder analoge og digitale inn- og utganger, Bluetooth, Chromecast og internettradio. Anlegget kommer også med egen Bluetooth fjernkontroll inkludert. Smart Sound kan styres gjennom Google Home eller Connecte smarthus appen, eller gjennom andre Tuya-baserte smarthus apper.

 • Connecte Smart Sound
 • Connecte Smart Dobbel Stikkontakt
 • Smart Dobbel Stikkontakt

  Den nye standarden for stikkontakter

  De smarte stikkontaktene fra Connecte muliggjør styring av frittstående lamper, varmeovner og andre husholdningsapparater. Stikkontaktene kommer i to versjoner, lavtbyggende for 1,5 veggboks og innfelt for enkel veggboks. På stikkontaktene er ett uttak smart indikert ved trykknappen og det andre uttaket permanent på. Stikkontaktene er basert på Zigbee 3.0 og går inn i smarthussystemer som Google Home, Homey, Futurehome og Tuya-baserte smarthus apper.

  Oppvarming
  Få kontroll på strømforbruket
  Slå av/på frittstående varmeovner automatisk etter temperatur fra termostat, været eller tidspunkt

  Belysning
  Full automatisering av eldre lamper
  Slå på bordlamper eller annen belysning i rommet automatisk etter solnedgang, og slipp å trykke på lite tilgjengelige brytere

  Lyd
  Start dagen med din favorittradiokanal
  Slå på radioen automatisk når du ønsker å stå opp og av når du drar på jobb

  Sikkerhet
  Sett sikkerhet i fokus
  Gjør stikkontakten om til et sikkerhetsnett. Du kan stille inn stikkontakten til å kun stå på i 5 minutter for bruk med f.eks. strykejern

 • Connecte termostat

  Termostat

  Den smarte termostaten fra Connecte er tilpasset norske veggbokser og installasjonssystemer, noe som gjør det enkelt å bytte fra konvensjonelle termostater til en smart løsning. Termostaten er basert på Zigbee 3.0 og går inn i smarthussystemer som Google Home, Homey, Futurehome og Tuya-baserte smarthus apper.

  Du kan sette opp ukeplan for varmen i huset for å spare på strømmen eller bruke som "ring hytta varm" løsning. Termostaten kan brukes med 10, 12, 15 og 47 kOhm følere.

 • Connecte dreiedimmer

  Dreiedimmer

  Connecte Dreiedimmer er tilpasset norske veggbokser og installasjonssystemer, noe som gjør det enkelt å bytte fra konvensjonelle brytere til en smart løsning. Dreiedimmeren er basert på Zigbee 3.0 og går inn i smarthussystemer som Google Home, Homey, Futurehome og Tuya-baserte smarthus apper.

  En smart dreiedimmer kan brukes både som en tradisjonell dimmer og som en smart dimmer. Smartfunksjoner kan være automatisering av hjemmets belysning, eller brukes som en av/på bryter for andre smarte produkter som f.eks. stikkontaktene. Dreiedimmeren er kompatibel med GLE (bakkantdimmbare) laster og installeres uten N-leder.

 • Connecte puck dimmer

  Puck dimmer

  Connecte Puck dimmer er tilpasset norske veggbokser, noe som gjør det enkelt å oppgradere en konvensjonell bryter til en smart løsning. Den installeres bak en vanlig bryter og gir den smart funksjonalitet. Puck dimmeren er basert på Zigbee 3.0 og går inn i smarthussystemer som Google Home, Homey, Futurehome og Tuya-baserte smarthus apper.

  Puck dimmeren er kompatibel med GLE (bakkantdimmbare) laster og installeres uten N-leder. Produktet kan brukes med alle eksisterende strømbrytere.

Connecte produktutvalg