Castor Klammer • 1305135

Castor TP-spesialklammer TP-O-12 PR2x1,5+2x2,5

200 x
-+
  • Herdede for ekstra styrke
  • Optimal stiftlengde for harde underlag
  • Kompatibel med GTP-innslagsverktøy
  • Les mer...

Disse herdede klammerne er spesialutformet for effektivt å feste PR-kabler med dimensjoner fra 2x1,5 mm² til 2x2,5 mm² på harde treunderlag, inkludert MDF plater og kjøkkenskap. Med en stiftlengde på 12 mm, er de ideelle for sikker montering på materialer som krever ekstra hold.

Teknisk beskrivelse

Klammerne er konstruert med herdet metall, noe som sikrer ekstra styrke og holdbarhet. Den korte stiftlengden på 12 mm er optimalisert for å gi god feste uten å penetrere for dypt, noe som er essensielt for å unngå skade på både kabler og delikate underlag som MDF.

Funksjonalitet

Disse klammerne tilbyr en solid løsning for å holde PR-kabler på plass på harde treoverflater hvor standard klammer kan feile. Herdingen av metallet sikrer at klammerne ikke bøyer eller brekker under installasjon, selv på de hardeste underlag.

Bruksområde

Perfekt for bruk i hjemmet eller kommersielle miljøer hvor det er nødvendig å montere kabler sikkert på harde overflater. De er spesielt nyttige for installasjoner på MDF plater, paneler, og kjøkkenskap, hvor det er viktig å unngå skader under montering.

Montering

Klammerne er designet for å være kompatible med innslagsverktøy som GTP-mini eller GTP-maxi, noe som sikrer enkel og rask montering. Dette tilrettelegger for en effektiv installasjonsprosess og reduserer potensielle problemer under festingen.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”