Castor Klammer • 1322514

CASTOR Magasinklammer MTP-R-25 PR3x1,5-2x4 Hvit

150 x
-+
  • Lang stift for dypere festing
  • Oval form for sikker kabelstøtte
  • Ideell for både innendørs og utendørs bruk
  • Les mer...

MTP-R-25 klammer er nøye utviklet for effektiv festing av PR-kabler med dimensjoner fra 3x1,5 mm² til 2x4 mm² på treverk. Disse ovale klammerne er egnet for bruk både innendørs og utendørs, og tilbyr en pålitelig løsning for kabelinstallasjon. Med en stiftlengde på 25 mm sikrer de en dyp og sikker festing.

Teknisk beskrivelse

Klammernes ovale form er designet for å omfavne PR-kabler tett og sikkert uten å skade isolasjonen. Stiftlengden på 25 mm gir en robust innfesting som trenger dypt inn i treverket for økt holdbarhet og stabilitet.

Funksjonalitet

MTP-R-25 klammer tilbyr en solid og pålitelig festeløsning for kabler, spesielt egnet for større og tyngre kabeltyper. Den økte stiftlengden sikrer at hver klammer gir en sterk og varig forbindelse, noe som er kritisk for installasjoner som utsettes for elementene utendørs.

Bruksområde

Disse klammerne er ideelle for en rekke applikasjoner, inkludert boliger, kommersielle bygninger, og utendørs konstruksjoner der det er nødvendig med sikker kabelinstallasjon på treverk. De er spesielt nyttige i områder hvor kabelene krever ekstra støtte og sikkerhet.

Montering

Installering av MTP-R-25 klammer er enkel og effektiv. Den lange stiftlengden og den ovale formen sørger for at klammerne kan festes raskt og sikkert, noe som reduserer installasjonstiden og forbedrer produktiviteten på arbeidsplassen.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”