Castor Klammer • 1322530

CASTOR Magasinklammer MTP-O-16 PR 2x1,5+2x2,5 Sort

CASTOR Magasinklammer MTP-O-16 er optimalt designet for effektiv og sikker festing av PR-kabler i størrelsene 2x1,5 mm² og 2x2,5 mm². Disse klammerne er ferdig magasinerte, noe som gjør dem ideelle for rask og effektiv bruk på arbeidsplassen. Med 25 klammer per magasin og 150 klammer i hver brukervennlig lommepakning, tilbyr dette produktet en høy grad av funksjonalitet og brukerkomfort.

Teknisk beskrivelse

Hvert magasin inneholder 25 klammer, og hver lommepakning inneholder 150 klammer. Klammerne er designet for å feste PR-kabler i dimensjonene 2x1,5 mm² og 2x2,5 mm², og har en stiftlengde på 16 mm. Dette sikrer en solid og varig festing av kablene, samtidig som de beskytter kabelens integritet og funksjonalitet.

Funksjonalitet

CASTOR Magasinklammer MTP-O-16 er konstruert for å gi en rask og pålitelig metode for kabelinstallasjon. Ferdig magasinerte klammer sparer tid og øker effektiviteten på arbeidsplassen ved å redusere tiden det tar å laste og feste klammerne. Denne effektiviteten er avgjørende i travle arbeidsmiljøer der tidsbesparelser kan føre til betydelige kostnadsreduksjoner.

Bruksområde

Disse klammerne er ideelle for elektrikere og installatører som trenger å feste PR-kabler raskt og sikkert. Perfekt for både innendørs og utendørs bruk, de er spesielt nyttige i byggeprosjekter, renoveringer, og kommersiell kabelinstallasjon der hastighet og pålitelighet er avgjørende.

Montering

Montering av CASTOR Magasinklammer MTP-O-16 er enkel og effektiv. Med ferdig magasinerte klammer kan brukerne raskt lade sitt festeverktøy og fortsette med installasjonen uten forsinkelser. Den enkle lademekanismen og de brukervennlige lommepakningene gjør det enkelt å håndtere og lagre klammerne, noe som sikrer en jevn og rask installasjonsprosess.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”