Castor Klammer
1322520

CASTOR KLAMMERPISTOL for MTP klammer

fra Castor
CASTOR KLAMMERPISTOL for MTP klammer
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur

kr. 1 890,-

Internettpris!

1322520
1 512,- eks. mva. Ordinærpris 2 019,-Pris per 1 Stykk
-+
Verktøy for magasinklammer til feste av kabler på treverk og sponplater. Utført i slagfast plast og herdet stål. Kapasitet: 25 klammer. For magasinklammer: MTP-0-16 MTP-0-25 MTP-R-16 MTP-R-25

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”