Castor Klammer
151513

Castor Gipsklammer GK-O2 PR 2x2,5mm2 Plastbelagt Hvit 20 stk

fra Castor
Castor Gipsklammer GK-O2 PR 2x2,5mm2 Plastbelagt Hvit 20 stk
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 139,-

151513
111,20 eks. mva. Pris per 1 Pakke
-+
Castor gipsklammer GK-O2 for PR 2x2,5 mm2. Egnet for feste av kabler rett ut i tak og rett ned i vegg hvor kablene ikke har anlegg til list. Plastbelagt. Farge: hvit. Antall: 20 stk.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”