{{{text}}}

CableClampPro kabelhåndteringsverktøy. • 91560

Cable Clamp Pro Liten

Cable Clamp Pro Liten
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Cable Clamp Pro er en ypperlig og enkel løsning for å samle og organisere alle ledninger, kabler og slanger som vi har i garasjen, i boden, i båten, i bilen eller på arbeidsplassen: Skjøteledninger, ledningen til drillen, sirkelsagen eller slangen til høytrykkspyleren.

Det er bare fantasien som setter grenser for alle bruksområdene!Teknisk beskrivelse

Laget i UV bestandig Polykarbonat/ABS plast og rustfritt stål. Tåler store temperaturvariasjoner og mye vekt.

Funksjonalitet

Passer godt til elektriske apparater som kjøkkenmaskinen, kaffetrakter, hårføner eller for å holde orden på datakablene

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”