Nemiq Strips og Buntebånd • 1300506

Buntebånd Strips 203x2.5mm Sort PCT-0200-025-B-100

100 x
-+
Tilbudet varer til og med søndag
  • Eksepsjonelt sikkert grep
  • Allsidighet og enkel bruk
  • Holdbarhet og motstandsdyktighet
  • Les mer...
Buntebånd med innvendige riller er ideelle for organisering og sikring av kabler, rør og slanger. De innvendige rillene gir et sikkert grep, forhindrer glidning og sørger for en trygg installasjon. Disse stripsene er enkle å bruke: sett enden gjennom låsen og trekk til ønsket stramhet. Laget av slitesterke materialer som nylon eller polypropylen, er de motstandsdyktige mot fuktighet, kjemikalier og ekstreme temperaturer, noe som gir lang levetid.

Farge: Sort.

Teknisk beskrivelse

Maks. Buntdiameter på 54mm og bruddstyrke på 8,16 kg.

Funksjonalitet

Sorte buntebånd/strips er UV-bestandige og egnet for utendørs bruk.

Bruksområde

Bruksområdene inkluderer elektriske installasjoner, industriell bruk, hjemmebruk og bilreparasjoner. De holder alt fra små ledninger til større rør og slanger sikkert på plass. For best resultat, velg riktig størrelse, trekk til forsiktig og klipp av overflødig bånd.

Relevante emneord

Vi leverer og lagerfører alt av strips, kabelstrips, buntebånd.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”