Elko Bryter M Markisebryter I RS RH • 1410440

Bryter M Markisebryter I RS Renhvit Elko

fra Elko Elko RS Nordic
Se/Still ett spørsmål ()
Innfelt markisebryter i RS Nordic design, spesielt egnet for småmotorer, som f.eks markiser og persienner. RS Nordic er produsert i et fargebestandig renhvitt(RAL9003) materiale med det samme velkjente ELKO RS designet som er installert i de fleste hjem. Vippestykkene er merket med pil-symboler for kjøring opp og ned. Passer inn i alle ELKO RS Nordic kombinasjonsplater. Ved montering i ramme må festeramme L339 (el.nr: 14 107 70) benyttes.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”