Lapp BETAtrans 4 GKW-ENX R 10 EN 50264-3-1 M • 1025290

BETAtrans 4 GKW-ENX R 10

Halogenfri drifts- og hovedstrømskabel, 1,8kV/3kV med gode brannegenskaper.

R1 har redusert ytterdiameter.

Teknisk beskrivelse

Kabelen oppfyller kravene i EN 50264-3-1 klasse M og er resistent mot olje, drivstoff, syrer, alkali, kulde, UV- og ozon.

Bruksområde

For beskyttet installasjon på innsiden og utsiden av tog eller andre kjøretøy som skal koble faste og bevegelige deler. Kablenes 2-lags oppbygging gjør dem egnet for kortslutnings- og jordfeilsikker montering. Passer til tavler, omformere, fordelinger, transformatorer og generatorer.

Montering

Installasjon i hht. EN 50355 og EN 50343.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent