Varta Max Tech LR06/AA
6208558

Batteri Varta Max Tech LR06/AA 4-PK

fra Varta
Batteri Varta Max Tech LR06/AA 4-PK
Batteritype AA
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 45,-

6208558
36,- eks. mva. Medlemspris 40,50Pris per 1 Pakke
-+
Max Tech batteriene er laget for å gi dine enheter en jevn strømtilførsel. Perfekt for bruk i digital kameraet, blits og spill kontrollere f. Eks. Batteritype LR03/AAA. Leveres i 4 pakning.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”