Flexit Avtrekksvifter
4907141

Baderomsvifte VARIO Flexit

fra Flexit
4,9 av 5 ()
Baderomsvifte VARIO Flexit
Spenning 230V Kapslingsgrad IP44
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 1 499,-

4907141
1 199,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Effektiv, lydsvak og fleksibel veggmontert vifte med mange regulerings-muligheter for optimal drift og komfort. Integrert strømbryter. Timer funksjon.

Funksjonalitet

Uttagbar vifteenhet gjør det meget enkelt å utføre nødvendig renhold i kanal. Automatisk luftefunksjon sørger for regelmessig ventilering. Timer funksjon.

Bruksområde

For avtrekk i bad og våtrom. Innstillinger av viftens funksjoner kan gjøres via medfølgende fjernkontroll i tillegg til på viftens kontrollpanel.

Montering

Passer både Ø100 og Ø125 mm kanaler.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”