Eaton Z-FW-LP Automatisk gjeninnkobler
1609476

Automatisk gjeninnkobler Z-FW-LP Eaton

fra Eaton
Automatisk gjeninnkobler Z-FW-LP Eaton
Spenning 230V
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Gjeninnkobleren er en mekanisk, motordrevet DIN-skinne enhet med gir og elektronisk styring for automatisk gjeninnkobling av vern. Den kan installeres på allerede eksisterende systemer på stedet. Nødvendig installasjonsmateriell leveres sammen med enheten. Enheten egner seg til å betjene jordfeilbrytere og jordfeilreleer. Den egner seg ikke til betjening av kombibryter jordfeil/-elementautomat, vern for industriapplikasjoner og hovedbrytere. Tilpasset samme samleskinne som elementautomat - PLSM Z-FW-LP. Tilpasset jordfeilbryter PFIM Rammeklemmer for 1,5-35mm² Cu

Teknisk beskrivelse

40 -> 100 Ampèr PFIM

Funksjonalitet

Gjeninnkoblingsforsøk 5x innen 1 time.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”