Smarte Startpakker Smart startpakke • 92503

Athom Homey Bridge - Varme Startpakke

Athom Homey Bridge - Varme Startpakke: Din vei til et intelligent og tilkoblet hjem!

Med Athom Homey Bridge - Varme Startpakke tar du det første skrittet mot å skape et smart hjem som er både praktisk og effektivt. Denne pakken kombinerer den kraftige Homey Bridge-enheten med innovative Namron Zigbee-sensorer for å gi deg full kontroll over ditt hjemmemiljø.

Omfattende kompatibilitet:

Homey Bridge fungerer sømløst med et bredt utvalg av smarte enheter og protokoller, inkludert Zigbee, Z-Wave, Wi-Fi og mer. Uansett hvilke enheter du allerede har eller planlegger å legge til i fremtiden, er Homey Bridge klar til å integrere dem i det smarte hjemmesystemet ditt.

Funksjonalitet

Hva kan du gjøre med Athom Homey Bridge - Varme Startpakke?

Koble og kontroller:

Homey Bridge fungerer som hjernen i ditt smarte hjem. Den er kompatibel med et bredt spekter av smarte enheter og lar deg koble dem sammen på en sømløs måte. Med Homey Bridge kan du styre alt fra belysning og temperatur til sikkerhetssystemer og underholdning, alt fra én enkel app.

Overvåk og juster:

Namron Zigbee Dør- og Vindussensoren lar deg holde oversikt over dører og vinduer i hjemmet ditt. Du vil motta varsler på smarttelefonen din når de åpnes eller lukkes, og du kan til og med planlegge automatiserte handlinger som å slå av eller på lys når døren åpnes.

Oppdag og kontroller klimaet:

Med Namron Zigbee Fuktighet- og Temperatursensoren kan du ha full kontroll over inneklimaet. Få nøyaktige avlesninger av temperaturen og fuktigheten i ethvert rom, og juster termostatinnstillingene for å oppnå den perfekte balansen. Homey Bridge lar deg også opprette automatiske scenarier basert på klimaendringer, for eksempel å slå på viften når temperaturen stiger.

Med Namron Zigbee Termostatplugg 16A kan du styre varmen i rommet ditt på en enkel og praktisk måte

Denne smarte pluggen lar deg slå av eller på oppvarmingskilden direkte fra appen på smarttelefonen din. Du kan opprette tidsplaner, justere temperaturen og til og med fjernstyre termostaten når du ikke er hjemme.

Intelligent automatisering:

Med Homey Bridge kan du opprette automatiserte scenarier basert på forhåndsdefinerte regler og betingelser. Skap et hjem som reagerer på dine behov og preferanser, enten det er å slå på lysene når du kommer hjem, eller senke temperaturen om natten for en bedre søvnopplevelse.

Bruksområde

Med Athom Homey Bridge - Varme Startpakke er veien til et smartere hjem enkel og overkommelig. Utforsk mulighetene og begynn å nyte fordelene med et tilkoblet hjem i dag!

Athom Homey Bridge gir deg muligheten til å koble til og styre et bredt utvalg av smarte enheter i hjemmet ditt uten behov for et abonnement. Uten abonnement er det en begrensning på antallet enheter du kan tilknytte Homey Bridge.

For å få full nytte av Homey Bridge og kunne koble til et ubegrenset antall enheter, tilbyr Athom også et abonnementstjeneste. Med et abonnement får du følgende fordeler:

Ubegrenset enhetstilgang: Med et abonnement kan du koble til og styre så mange enheter du ønsker uten å bekymre deg for begrensninger.

Premiumfunksjoner: Abonnementet gir deg tilgang til avanserte funksjoner og integrasjoner som ikke er tilgjengelige i den gratis versjonen av Homey Bridge.

Prioritert support: Du får prioritetshjelp fra Athoms supportteam for å sikre en smidig opplevelse med produktet.

Prisen for abonnementet i Norge er 49 NOK per måned eller 499 NOK per år.

Med et abonnement kan du maksimere din smarthjemopplevelse ved å legge til og styre et ubegrenset antall enheter, få tilgang til premiumfunksjoner og nyte prioritert support fra Athom.

Vennligst merk at priser og tilgjengelighet kan endres, så det anbefales å besøke Athoms offisielle nettside for å få oppdatert informasjon om prisene og abonnementsplanene spesifikt for Norge.

Montering

Enkel installasjon og konfigurasjon:

Homey Bridge er en brukervennlig enhet som lar deg komme i gang på kort tid. Med en intuitiv app og en trådløs tilkobling er det enkelt å sette opp og konfigurere dine tilkoblede enheter.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”