Smarte Startpakker Smart startpakke • 92504

Athom Homey Bridge - Termostatpakke

Athom Homey Bridge - Termostatpakken: Revolusjonerende Smarthjemteknologi for en behagelig og energieffektiv oppvarming!

Med Athom Homey Bridge - Termostatpakken får du det beste av to verdener: den avanserte smarthjemshuben Athom Homey Bridge og 2 stk Namron Zigbee Touch Termostater. Dette settet er det perfekte valget for deg som ønsker å forvandle ditt hjem til et intelligent, komfortabelt og energieffektivt oppvarmet miljø.

Athom Homey Bridge er hjertet i dette smarthjemsystemet. Denne innovative huben samler alle dine smarte enheter og gjør det enkelt å styre og automatisere dem. Homey Bridge er kompatibel med over 50 000 forskjellige enheter fra mer enn 1 000 merker, og gir deg ubegrensede muligheter når det kommer til å tilpasse og optimalisere ditt hjem.

Med Athom Homey Bridge kan du enkelt integrere og kontrollere dine Namron Zigbee Touch Termostater. Disse stilfulle og moderne termostatene gir deg full kontroll over temperaturen i hvert rom i hjemmet ditt. Du kan enkelt justere temperaturen ved å bruke berøringsskjermen eller ved hjelp av Homey Bridge-appen på smarttelefonen din, uansett hvor du befinner deg.

Oppgrader ditt hjem til fremtidens oppvarmingssystem med Athom Homey Bridge - Termostatpakken. Få full kontroll, optimal komfort og betydelige energibesparelser med dette kraftfulle smarthjemsettet. Gjør hverdagen enklere og mer behagelig - velkommen til ditt intelligente hjem!

Funksjonalitet

Denne Termostatpakken åpner for en rekke muligheter og funksjoner som vil forbedre din oppvarmingsopplevelse. Her er noen av de fantastiske tingene du kan gjøre med Athom Homey Bridge - Termostatpakken:

Rombasert temperaturkontroll:

Med Namron Zigbee Touch Termostater kan du tilpasse temperaturen i hvert enkelt rom i huset. Dette gir deg muligheten til å skape en optimal temperatur for hvert familiemedlem og forbedre komforten i hjemmet.

Energisparing:

Athom Homey Bridge gir deg avanserte automatiseringsfunksjoner som lar deg sette opp smarte rutiner og tidsskjemaer for oppvarmingen. Du kan forhåndsinnstille termostatene til å redusere temperaturen når du ikke er hjemme, og dermed spare energi og penger.

Fjernstyring:

Uansett hvor du er, kan du enkelt justere temperaturen i hjemmet ditt via Homey Bridge-appen på smarttelefonen din. Kom hjem til en behagelig temperatur uten å kaste bort energi mens du er borte.

Smarte scenarier:

Athom Homey Bridge gir deg muligheten til å lage automatiserte scenarier basert på ulike kriterier. Du kan for eksempel koble termostatene til andre smarte enheter i hjemmet ditt, som lys eller gardiner, for å skape en optimal atmosfære og energieffektivitet.

Utvidbart system:

Athom Homey Bridge er kompatibel med et bredt utvalg av smarte enheter, slik at du kan utvide ditt smarthjemsystem etter behov. Legg til smarte lyspærer, dørslåser, overvåkningskameraer og mye mer for å skape det ultimate opplevelsen.

Bruksområde

Athom Homey Bridge gir deg muligheten til å koble til og styre et bredt utvalg av smarte enheter i hjemmet ditt uten behov for et abonnement. Uten abonnement er det en begrensning på antallet enheter du kan tilknytte Homey Bridge.

For å få full nytte av Homey Bridge og kunne koble til et ubegrenset antall enheter, tilbyr Athom også et abonnementstjeneste. Med et abonnement får du følgende fordeler:

Ubegrenset enhetstilgang: Med et abonnement kan du koble til og styre så mange enheter du ønsker uten å bekymre deg for begrensninger.

Premiumfunksjoner: Abonnementet gir deg tilgang til avanserte funksjoner og integrasjoner som ikke er tilgjengelige i den gratis versjonen av Homey Bridge.

Prioritert support: Du får prioritetshjelp fra Athoms supportteam for å sikre en smidig opplevelse med produktet.

Prisen for abonnementet i Norge er 49 NOK per måned eller 499 NOK per år.

Med et abonnement kan du maksimere din smarthjemopplevelse ved å legge til og styre et ubegrenset antall enheter, få tilgang til premiumfunksjoner og nyte prioritert support fra Athom.

Vennligst merk at priser og tilgjengelighet kan endres, så det anbefales å besøke Athoms offisielle nettside for å få oppdatert informasjon om prisene og abonnementsplanene spesifikt for Norge.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”