Micro Matic Astrour for veggboks med 2 polet bryter • 1401639

Astrour uke BT 1K 2-Pol MM7592 Micromatic

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning
Astrour for veggboks med 2 polet bryter. MM7592 Astro Uke BT, er et elektronisk 1-kanals døgn-/ukesur med astrofunksjon og mulighet for programmering via blåtann med appen "Save`n Carry by Micro Matic".

6 år gangreserve

Funksjonalitet

Nå også med mulighet for innstilling/programmering med app. Appen kan settes opp til å automatisk detektere din posisjon for overføring til uret. Mulighet for nattslukking og automatisk veksling mellom sommer- og vintertid og tenner og slukker utelyset etter soloppgang og solnedgang.

Bruksområde

Det er meget enkelt å programmere med utførlig bruksanvisning på norsk. Menyene er tekstbasert og med forklarende symboler. Programmering kan utføres uten spenning tilkoblet. For glødelamper 2000W, sparepærer 1000VA og LED 200W.

Montering

Astrouret monteres i standard veggboks, har 2-polet bryter og leveres ferdig innstilt med norsk tekst i displayet. Med vårt nye astrour for veggboks kan utelyset styres uten å trekke en eneste ny kabel. Det er så enkelt som å bytte ut lysbryteren med dette uret, og utelyset vil styres automatisk etter soloppgang og solnedgang. Ønsker man at lyset skal slukkes i løpet av natten, kan dette programmeres i uret. Astrouret har 2-polet bryter og leveres ferdig innstilt med norsk tekst i displayet. Enklere blir det ikke!

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”