Aqara Smart sensor • 94286

Aqara Vibration Sensor

  • Fungerer med

    Virker med Homey Virker med Aqara Virker med Homey Bridge

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
Aqara Vibration Sensor er designet for flere bruksområder. Støtter smarthub(er) fra Aqara, men også andre Smarthussystemer som f.eks Athom Homey. Sensoren kommuniserer med Aqara hub med Zigbeegrensesnitt.

Teknisk beskrivelse

Drives av CR2032 batteri. Skallet er laget av anti-UV-materiale, og fargen vil ikke forsvinne og tillater langvarig bruk. Den bruker lite strøm, og et knappebatteri varer i ca 2 år.

Funksjonalitet

Aqara vibrasjonssensor oppdager vibrasjon og bevegelse. Innebygd et 3-aksers gyroskop med akselerometer med høy presisjon. Sensitivitet kan justeres.

Bruksområde

Kan benyttes som dør/vindu for overvåkning, til skuffer. Festes til objekter som ønskes overvåket (Vaskemaskin, garasjeporter etc.)

Montering

Limes fast med medfølgende teip

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”